lørdag 7. januar 2012

Hva postkassen bringer

På fredag var kassen stappfull. Postkassen. Det var reklame opp, og reklame i mente. Jeg burde kanskje skaffet meg et "Reklame, nei takk!" skilt, men det i noen sammenhenger er det greit med reklamen også. Når jeg skal ha noe: støvler, trelast, en ny sag...  Jeg ønsker meg et skilt med "Ikke mer reklame når det er blitt fullt"-skilt. Ikke stapp den nedi og forlat postkassen med åpent lokk. Det er vel egentlig ganske opplagt?  Når det er for fullt til at lokket går igjen - ta bort det som hindrer lokket om du har presset nedi for mye. Postmannen/damen?  Jeg vet ikke om vi har egne reklamebud her - jeg bor jo i et hus der det ikke er et eneste vindu mot vest. Og kveldssolen. Og inngangen. Og altså postkassen!

Nedimellom reklamen lå lokalavisen. Og en annen slags lokalavis fra Vestfold - en jeg aldri helt har skjønt hva er. Gratis er den iallefall, for jeg har ikke bestilt den. Og heller ikke lest den. Etpar brev. Ingen regninger!  Ikke noe å bli veldig glad for lenger, for regningene kommer rett i den andre kassen - pckassen. men så:

En liten, ganske tynn, men hard pakke. Den tippet jeg riktig på: Det var skiltet til benken. Navneskilt til benken utenfor gjerdet. Etpartrefire gamle messingskruer og en plankebit - vips så blir det sikkert en bloggpost om det fine, hvite emaljeskiltet.
To frøposepakker.


Plant World Seeds var forventet. De er alltid ganske raske. Bonusfrø:
  Digitalis Pam's Choice Pakke fra Rära Växter hadde jeg ikke forventet. De er jo alltid grisetrege. Men det er de ikke mer!!
Alle frøene kom, se tidligere post, og to pakker bonusfrø
:Papaver paeoniflorum 'Purple Paeony' og 
Lathyrus odoratus Tropical Evening Og helt nederst lå en pakke fra Ellen. HaveEllen og reiseEllen, prate, overbevise, forklare og finne-utEllen. Og latterEllen, for ikke å si perleEllen, for folk kjenner henne nok under flere hatter enn dette
Inni pakken lå et helMariatilpasset halskjede med ametyster og små og store sorte lavaperler. I en stil tilpasset sånne som meg som ikke vanligvis går med noen typer dingeldangel, utover noe tekstil tredd rundt halsen på noe vis.

Tusen, tusen takk. Stor takkeklem sendes digitalt!


5 kommentarer:

 1. Frø i posten: Oh lykke, ikke sant? Og flotte sådanne også!
  Jeg har klistret på postkassen et nei takk til reklame, og er veldig glad for det, selv om det innimellom kan være nyttig =)
  Smykket var riktig lekkert, det!

  SvarSlett
 2. Høres helt herlig ut:) Nydelige planter, lykke til med frøsådden:)

  SvarSlett
 3. En vet det går mot vår når frøpakkene fyller postkassa! Lykke til med frøene :-)

  SvarSlett
 4. Skønne små frø der kommer til at sprede stor glæde inden længe ;=9

  Dorthe

  SvarSlett
 5. Og først nå oppdaget jeg denne bloggposten.....hmmm
  1. jeg håper du forsår deg i år slik at det drypper litt på andre:)
  2. Takk for fine ord, du er så flink med ord du Maria, sånne ord som smyger seg inn i hjertet og skaper glede:)

  SvarSlett