mandag 31. august 2015

Gjort taket høyt og døren vid


Her er ukens Caelumversjon. Allerede innviet med vin og det som ellers skal til for underveisinnvielser. Det blir lys, luft, hav og himmel. Stort. Overraskende stort. Veldig passende for 20 misjonsstoler. Litt lite skjerming fra veien ennå, men det får jeg leve med til snekkerne ikke lenger eier forsiden. Det er trær og gjerder på planen. Ikkepartisk oppsummering: Praktfullt.Helsen kun avgjort vært mer samarbeidsvillig, men den kunne vært mindre også, så det er vel bare og smile utenpå og banne inni. Og håpe at disse intense endringsukene snart går mot slutten. PCen har sviktet meg i dag, og dette er et forsøk på blogg fra padden. Vi er ikke venner. Jeg trykker, den adlyder ikke. Litt som å forsøke å få Delphi til å gjøre som jeg vil.

Mandag i dag, takstencontaineren står klar. Min plan er å være nær nok til å kunne ta eventuelle nødvendige fremdriftsavgjørelser, og fjern nok for hvile. Lillehuset har vært gull verd så langt.

Inne har verden et grønt skjær. Presenningsgrønt. Utenfra ser det slik ut, mens dør- og vindusåpninger mot vannet konkretiseres. 

Det var planen, iallefall. I stedet får vi en omvei siden det igjen finnes jord i stedet for bæring der det har vært dør tidligere. Snart kommer vel snekkerne tilbake også. Forutsigbart er det sjelden på en byggeplass. Og jeg kan fortsette den traurige IPad-finnefremjobben. Kanskje det kommer bilder denne gangen


7 kommentarer:

 1. Nå kom det bilder – dette blir bra! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bildekommentarer er avgjort best med bilder! Takk for tålmodigheten

   Slett
 2. Så spennende å følge med. Det blir jo kjempefint dette og med svært god plass, lyst og trivelig. Er skyvedøren fra Grønt Fokus kanskje? Vi har nettopp montert en slik dør i vårt nye Lysthus. Ikke helt enkelt å få det til men det gikk fint til slutt. Ha en riktig fin dag. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
 3. For et spennende prosjekt du holder på med, gleder meg til å se mer.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Jippiaiai, så kanonfint :-)

  SvarSlett
 5. Gosh så flott det blir!

  SvarSlett
 6. Åhhhh det blir sååå fint! Veldig stas å få opp noen vegger!
  Heia heia Maria og Delphi (ja også snekkerne dah)!

  SvarSlett