mandag 14. november 2011

Tomt for tomatsuppe! Jippi!


Det er malt i helgen. Trappen kan endelig gås i med åpne øyne. Ikke helt vidåpne ennå, men lett sammenknepne så detaljene ikke tar over.

Mange strøk så store flater har skiftet ham.

Når underlaget er ujevnt, er teip til tider verre enn ingenting. Jeg har noen timer med liten pensel foran meg, ja.


Utgangspunktet har vært utlevert flere ganger, i all sin ville forferdelighet. 

Her er et til – ovenfra.

Grå med litt gult på veggene. Nøytral bakgrunn for mange bilder som skal opp her. Ganske mørk – den vil kreve litt lys, men jeg har en plan. En plan om gjenbruk av sengelamper fra et sykehjem.


Vegg: 4502 Y
Trappetrinn: 4510 R50B
Vanger/gelender: Cat Key

Den mørkeste fargen er del av en kolleksjon der Fargerike ønsker å holde ncs-koden hemmelig. Håpløst opplegg!

Nå skal det tenkes og lures og prøves en stund. Bilder, belysning. Og kanskje litt justering av fargene. Det mangler fremdeles et strøk her og der. Det er jammen godt å ikke ha det travelt.6 kommentarer:

 1. Så lekkert da. Utrolig flotte farger. Den grå fargen på veggene er super til å fremheve all den vakre kunsten du har. Veldig flott med høy glansgrad også.Ja dette ble vakkert!

  SvarSlett
 2. Det ble så lekkert. Har ikke noen problemer med å forstå at du har brukt mange timer her. Jeg bruker aldri tape, bare lite pensel. Det har kortere tid, selv om det er litt pirkete.

  SvarSlett
 3. Veldig fine farger. Så fint at du deler ut fargenavn helt vederlagsfritt. Den dagen kan komme da jeg rett og slett må male min trapp og da skal jeg bare kopiere din. God plan.

  SvarSlett
 4. Den mørke fargen kan du vel male på en bit tre og så dra et sted å be om å få analysert? Jeg vet enkelte malebutikker har en sånn tjeneste... ;)

  Det er jo akkurat som reverse-engineering i programvareverdenen det... :D

  Trappa ble flott!

  SvarSlett