torsdag 28. juli 2011

Invitasjon


Det er vann i den lille dammen. Tusen takk til solen og alle som var innom for å dra i damduken! Av erfaring vet jeg at det er laaaangt fra vannfylling til ferdig dam, men jeg kan se treet speile seg og vi alle får bare overse den sorte damduken fremover. Jakten på stener uten spisse kanter har startet!

I helgen får jeg besøk av havevenner. Gleder meg! Til å snakke, diskutere, få råd og dele erfaringer, til latter og sannsynligvis litt alvor også. Lørdag blir det selvfølgelig sol hele dagen, hageprat og med passende hjelp blir det grilling utover kvelden. Noen trenger dyne eller sovepose, andre sover aldri.

Er du på disse trakter og har lyst til å stikke innom for litt havefellesskap, gjør det! 
Lurer du på veien eller noe annet, send meg en PM på Hagegal (Mikkel) eller på Hagepraten (Maria)Status torsdag morgen - sannsynligvis status for fredag og lørdag morgen også -- det må da være solings- og kajakkvær, dette her??

15 kommentarer:

 1. Så fin dammen ble :-)Hadde jo vært hyggelig å ta en tur i løpet av helgen :-) Er det fredag eller lørdag som er den store dagen i så fall? Min Stavangertur ble nemlig utsatt til neste helg.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott dam!

  SvarSlett
 3. Utsetelser kan også være av det gode :-) Lørdag er en større dag enn fredag - grilling og sånnt på ettermiddag/kveld/natt? og søndag er en liten dag det også. Vegge har riktignok ikke søndagsåpent, men mannen er jo snill og grei med folk som meg som er litt dårlige på planlegging. Heldigvis.

  SvarSlett
 4. Sååå flott det ble! :) Nå har du utsikt til både store og små vann :)

  Jeg gleder meg til å se first hand i helgen!

  Det er helt umenskelig å jobbe ute i denne sola. Soling og kajakk høres perfekt ut!

  SvarSlett
 5. Så utrolig flott, skal si dere er dyktige. En fantastisk flott uteplass med dam og utsikt. Jeg får nøye meg med å følge deg på bloggen.. ingen ferietur i år, bare hagearbeid og bygging av drivhus. Kjekt det også.

  SvarSlett
 6. Flott dam! ♥♥♥
  Det ble ikke tid til Strandhus-tur denne gangen, reiser og bursdager har tatt litt for mye tid.
  Ønsker dere alle en trivelig helg.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for en utrolig fin dag, Maria! Solfylt dag med venner, hagevandringer, bading og grilling. Du har fått gjort mye siden sist jeg var innom. :-)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for en knallfin helg. Som alltid er det supert å komme til deg. Koselig å møte så mange hagevenner og deilig mat i lange baner. Bading ble det også og det skal jeg love deg er lenge siden jeg har badet i sjøen. Innlandskrabbe som jeg er. Jeg er målløs over hvor mye du har fått gjort i hagen i sommer. Det blomstret overalt og både terrassen og dammen er bare så knallfine. Gleder meg allerede til neste gang jeg får tatt turen til Horten. Turen innom Vegge svei litt i lommeboka, men så ble det med ganske mye hjem også. Nok en gang tusen takk for en knallfin helg alle sammen!

  SvarSlett
 9. Oj så flott det har blitt! Synd jeg har vært bortreist noen dager ellers skulle det vært veldig gøy å tatt en tur innom.

  SvarSlett
 10. Tusen takk for en fantastisk helg! Er mektig imponert over alt som har skjedd i hagen din på så kort tid! For meg var dette rene syden turen - fikk til og med med meg et par sjøbad!
  Alle plantene er nå kommet i jorden og vokser og venter på at du skal komme å inspisere §;o)

  Takk til dere andre også - For en positiv og flott gjeng!

  Klem fra det litt kjøligere vestlandet
  Kjersti (kry)

  SvarSlett
 11. Så nydelig det blir. Og for en utsikt du har! Så fin blogg du har.
  Legger meg til jeg.
  Ha en fin kveld:)
  Hilsen Merete

  SvarSlett
 12. ååå, så morro å se så ferdig det har blitt! lekkert Maria, Lekkert!

  *klem*

  SvarSlett
 13. Så lekker terrassen og dammen ble! Jeg har stor sans for at dere har gjort det hele så organisk! Runde former som følger kurvene i landskapet gjør det gjennomtenkt og får alt til å virke mer naturlig. Kjempeflott!

  SvarSlett
 14. Maria!! Den dammen med det treet er noe av det lekreste, mest beroligende jeg har sett på år og dag. Og med havet bak. Vakkert!

  SvarSlett