søndag 23. januar 2011

Hyttetid

Noen ganger vil ikke verden samarbeide! Jeg husket kamera. Og ekstra objektiv. Og batteriet var fulladet. Og bar det opp til hytta fra bilen. Men brikken sto igjen i pc’en etter litt hastverksoverføring da jeg dro. F*

Men mye kan kjøpes for penger, også fotolykke. Ny brikke anskaffet. Glad og lykkelig Maria kom opp fra bygda, pakket opp og satte brikken inn. Men…..   batteriet var tomt. Jeg hadde glemt å sku kameraet av igjen etter forrige F*. F* igjen. 

Trøstebilde fra mobilen – gjennom vinduet. En mager trøst, for det har vært noen fantastiske dager. Sol og sne og drypping og litt kaldt og fullmåne og elgmamma med kalv og rev og Sollihøgdaskitur og flotte dypfall på ski og stearinlyskvelder med bok og kaffepåsengenmorgener. Men alt som er til bloggen, er altså dette trøstebildet. Og det er ikke viljen det står på!


9 kommentarer:

 1. Men kjære deg.. dette var jo et fantastisk bilde til å være et mobilbilde!!! Lekkert!

  SvarSlett
 2. Men bildet er jo utrolig fint:) Deilig vinterstemning:)

  SvarSlett
 3. De beste bildene har du uansett inne i hodet ditt :-)

  SvarSlett
 4. Jeg føler med deg. Det er urettferdig.

  SvarSlett
 5. Høres ut til at du har hatt flotte dager på hytten. Du var heldig hvis været var som på bildet hver dag.
  Når det gjelder kameraet, av og til bare krongler det seg til.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Takk for sist!!!
  Det var fantastisk å få slike fine hyttedager.
  Og i går gikk jeg kansje bortimot 2 mil og det var deilig å suser gjennom marka.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 7. Takkogtakk for bildegodord :-)Mobilen er ustabil, men en grei nødløsning Det var den fineste dagen, dette, ja! Det var mer skyer ellers.

  Urettferdig er ordet jeg lette etter, Mari Anne!

  Jeg har masser av bilder inne i hodet, Sigrid, men jeg ville så gjerne dele - særlig den elgmammaen som modig holdt den ekle, blå bilen langt unna den søte kalven sin :-)

  Flott med langtur, Mari. Vi fikk også nesten to mil i årntlige løyper lørdag - med da måtte vi kjøre bil først, desverre.

  Håper kameraet har fått nok av krangling for en stund, Mariann! Det er mulig jeg må sette ansvaret for rotet på konto for manglende konsentrasjon ;-) Kameraet var ikke det eneste som ble bortglemt....

  SvarSlett
 8. Ett så vakkert bilde er mer enn nok til å vekke lengselen mot hytta på fjellet, den uberørte snøen og lav strålende vintersol, knistrende skiføre og god følelse i kroppen etter fysisk aktivitet..

  SvarSlett
 9. Jeg bidrar gjerne til folkevandring til fjelles. Eller til marka, for min del. Det er sne her hjemme også, men den er så hard nå at det knapt er fristende å gå på den.

  SvarSlett