onsdag 27. februar 2013

Sort dronning i X-faktorfinale


Det var flere som likte dronningen av Strandhuset. Juryen i Moseplassens blomster X-faktor har geleidet den sorte damen frem til finalen.   JIPPI!

Jeg kan skjønne dem - jeg er jo ganske frelst selv. Det var jeg i sommer også, da hun skulle blomstre for første gang. Det var viderverdigheter rundt  blomstringen: den dagen var bikkja på nippet til å bli omplassert:

Havetanten og jeg hadde gått i dagevis og tittet og tittet på hardt sammenrullede iriskronblader. Black is Black sto det på lappen - og forventningene var store. Inntil bikkja utførte en superredning på en flyvende pinne - og stilken brakk! Rett før vi forventet at NÅ - nå skulle den rulle ut sine lekkerier!


Men som bildene bærer beviset på - det kom flere blomster. Nydelige, mange. Og bikkja bor her fremdeles!

Hvis du er med i beundringsgjengen, eller om du har andre skumle eller ikke-skumle motiver, kan du gå inn på Moseplassen og stemme på dronningdamen. Du finner henne i den sorte seksjonen - i sluttsatsen av rekken av nydeligheter. Og lenke til avstemningen finner du ved å trykke på X-faktorbildet nedenfor konkurransebildet av dronningen.








10 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye med finaleplass! Jeg stemmer på deg!

    Lykke til! klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Vivi. Det var hyggelig :-)

      Slett
  2. Så flott blomst! Gratulerer med finaleplass! Jeg kjøpte en sort iris Chrysographes for et par år siden og var veldig spent på hvordan den ville komme til å se ut. I sommer blomstret den- men den var ikke sort, eller tilnærmet sort. Den var BLÅ! :-( Den hadde nok vært så (U)heldig (?) å få feil merkelapp som barn... ;-)
    Din er fantastisk fin- så jeg har selvfølgelig vært inne og stemt på den!
    Ha en fortsatt fin dag.

    Stein

    SvarSlett
  3. Tusen takk, Stein :-) Det er morsomt med de sorte - men desto mer kjipt feilmerkinger - og de har en tendens til å gå i mindre attraktiv retning..

    SvarSlett
  4. Dronninger kan fortjene en finaleplass:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk - ja, dronninger får som fortjent :-)

      Slett
  5. Din sorte dronning har allerede mottatt min stemme :) Og flott at bikkja berget seg da!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe - det var flaks for henne. Men jeg ble temmelig fortvilet! Heldigvis sjelden det går med blomster - hun er jo vanligvis ikke noen bed-hund!

      Slett
  6. Jeg har stemt på deg også!
    Irisen er bare så flott. Godt at Delphi ikke ble satt bort ;-))

    SvarSlett
  7. Gratulerer så mye! Som jeg skrev under et annet innlegg, med din vakre sorte, så fikk jeg dessverre ikke stemt.

    SvarSlett