lørdag 23. februar 2013

Vinterferie

Årets vinterferie har blitt tilbragt på hytta. En god vinterferie!
I godt selskap, med god mat og godt drikke, bøker, quizer, diskusjoner, ettermiddagshviler, jakt på isproppen i vannrøret med tilhørende badstu-lignende følelse og en liten bit solvegg. Med og uten sol. Fuglene er igang: kort, hes trudelutt etterfulgt av lange, klagende hyl. Litt lys i målet til å være ravn, men jeg har lite fuglekunnskap. Forslag? Verken pølsebål, gutter på runde akebrett i bratt skråning forsøkt reddet av ivrig hund, småvedkløyving eller blodige elgspor ble foreviget; det er noen ulemper med å glemme kamera igjen i bilen.
En fordel med å glemme kameraet i bilen, er at det ble med hjem igjen i ettermiddag. Det er pent i skogen. Vår skog har mye løvskog, mye gammelskog og lite hogstfelt - den er tross alt et naturreservat. Men den er og blir skog. Og jeg blir svakere og svakere for fjord og himmel ettersom tiden går. Dagens siste lystime ble tilbragt i stolen foran vinduet. Nok en gang.

Nå er det mørkt ute - og tid for planlegging.


7 kommentarer:

 1. Utsikten din er praktfull! Jeg har bare skog rundt meg, så jeg fortår godt at du blir mere glad i kysten. Jeg er et innlandsmenneske, men hver gang vi kjører Horten-Moss på vei til Sverige tenker jeg alltid på hvor flott det er hos deg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Skog og vann har litt samme effekt - det uendelige, som stadig gir litt variasjon. Snart er det sommer - og havebesøkstid. Håper dere har god tid på en Sverigeturdag :-)

   Slett
 2. Svar
  1. Tusen takk. Flott navn du har valgt - tjelden er en fargerik del av utsikten her :-)

   Slett
 3. Herlige stemningsbilder! Det gjør jo ikke noe om vinteren varer litt til når det er så fint! God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. God søndag til deg også :-) I dag er det mest vår - drypp og fuglelyder. Tydelig at det er håp om vår snart.

   Slett
 4. Nei man blir aldri lei utsikten din. Heller det enn blodige elgspor. Takk!

  SvarSlett