tirsdag 7. februar 2012

SnublestartArbeidstreningsperioden er gjennomført. Jeg fikk være med på avslutningen av to spennende prosjekter, sammen med flotte prosjektledere som kan masse som er nytt for meg. Jeg har fått kjenne på arbeidsgleden, frustrasjonen når ting ikke retter seg ut fort nok og fått mye kunnskap om nye temaer - og kafeer i strøket. Men det beste er å få bekreftet at det viktigste er menneskene. At sammensetning av prosjektgrupper er utrolig viktig. At mye av det gode blir funnet der de ulike erfaringene møtes. Og at min arbeidsplass inneholder flere ulike erfaringer enn de fleste andre. Drømmejobben!1 februar var første dag på jobb.
Nytt prosjekt.
2. februar fikk jeg influensa.
Nå er jeg snart på bena igjen og klar for innsats. Kanskje i morgen.
Det er morsommere å være på jobb!

En ulempe med å være på jobb, er at soloppgangene kommer for sent til at jeg rekker å se dem. Men det bedrer seg utover våren. Snart kan jeg få både kaffe i haven med morgendugg på tærne OG jobb på dagen.  
Dette bilder lyver, desverre. Solen er egentlig helt rød. Men den helt særegne vinterrosafargen er riktig. Himmelen, vannet, sneen og skyene - alt var litt rosa i dag morges. Og redselen for at MEen er tilbake for fullt slipper sakte taket. Det VAR en vanlig influensa. Sånn som går over!

8 kommentarer:

 1. Lysere tider - i mange sammenhenger. Dessuten - bare en influensa - -.Den må også tas på alvor. Lovende bilder -verden er vakker.

  SvarSlett
 2. Det er så deilig med alt som går over:) Og det beste er at stort sett så går nå ting bra - eller så går det over.

  SvarSlett
 3. hurra!hurra!hurra!
  Godt å høre du har blitt bedre søte deg, og de derre soloppgangene dine er jo til å dø for...!

  SvarSlett
 4. Dette var godt å lese. Tenk å våkne til denne utsikten hver eneste dag, og få så til de graders nærkontakt med vårens ankomst. Fin tekst, nydelige bilder.

  SvarSlett
 5. Yess Maria.
  Jeg skal nok få en solnedgang hos deg snart, klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Godt å høre du er blitt bedre. Det der var virkelighetens iboende faenskap, så typisk. Her er det 12 grader i dag,snålt å ha det den 7 Februar. Soloppgang og solnedgang bildene dine er fantastiske. Jeg gleder meg til å oppleve de.

  SvarSlett
 7. Så bra, Maria, så bra! "Fått kjenne på arbeidsgleden..." - den gleden er bare så herlig å få oppleve, og kan være verd den tiden det tar å restituere.
  "All will be good in the end. If it is not good, it is not the end." :D

  SvarSlett
 8. Godt å høre at du er bedre, både av influensa og ME. Jeg krysser fingrene for at det fortsetter i riktig retning for deg :-)

  SvarSlett