fredag 17. februar 2012

Helt uventet pakke i postenI dag kom det pakke i posten. Det kommer endel pakker i posten, og de fleste har jeg bedt om. Denne bare kom. I brun bobleplastkonvolutt lå den sammen med Aftenposten, Gjengangeren, reklame og etpar andre pakker. Postkassen var for full til å bli lukket igjen, og det var flaks at det ikke regnet. Jeg er fremdeles litt misfornøyd med det postmennesket som ikke klarer å stoppe når leken er god.

Men tilbake til pakken. Det var en presang. En flott bok med spesialtilpasning. I tillegg til alle de fantastiske bildene han Rune har tatt, var det bilde av Strandhuset. Det passet veldig godt inn, og er bare i dette ene eksemplaret. Spesialbok :-)

Jeg har lest, og sett, og bladd og er frelst. Boken er et funn - sikkert også uten spesialtilpasningen. Mennesker og fotografer er tydeligvis noe for seg selv. Dette er en fotograf som tenker, kanskje ikke uvanlig, men det er sjelden at det er så tydelig. Han deler tankene, denne fotografen. Jeg får være med på tur - treffe menneskene, se husene, beundre og respektere interiørene. Jeg er nok ikke like tolerant, og skammer meg litt. Noen bilder er uten mennesker, og de lager rykninger i reiseføttene.

Dette var en stor opplevelse - tusen takk for en flott bok!

4 kommentarer:

 1. Åh, bildene hans her herlige.
  Og jeg klarer ikke å la vær å tenke på alle de motivene han ikke har tatt med i bøkene, for de er så utrolig mange. Spesielt "Da æ vi i Amerika" er rørende. Den fikk meg nesten til å planlegge amreikatur på jakt etter slektininger..

  Skaff deg alle!

  SvarSlett
 2. Rune Johansen er strålende, heldige du:-) Boka "Hiv Mannsjiten" kan også anbefales! Og Maria, gratulerer hjerteligst med dagen:-))

  SvarSlett
 3. Takk, June :-)

  Skaff meg alle, Ja, tror det er en lur ting! Bokormer som meg er ikke vanskelig å be!

  SvarSlett