søndag 19. februar 2012

Smak av vår

Jeg har tittet på vårbilder fra vestlandets haver. På bilder. Årets bilder som vårhaveeierne har delt. De hadde sneklokker, heldiggrisene. Jeg stirret lenge og lengseselsfullt på bildene.
Nå har jeg vært en liten tur. I haven. Og i den syvende himmel.
Kjersti var innom i går. I hennes vestlandshave er det knopper på auriklene. Sier hun, iallefall. Jeg har ingen grunn til å beskylde henne for verken løgn eller overdreven fantasi. Jeg sjekket vårbedet her for sikkerhets skyld. Det var ikke knopper, men det var ferske blader. Så det er håp. Håp om en tidlig vår.

6 kommentarer:

 1. Herlig! Det er absolutt håp, ja =)
  Her er også noe på vei opp, men i natt og i dag er det snøvær igjen, så jeg må nok smøre meg med tålmodighet en stund til! Det er jo bare februar!
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 2. Var ute en tur jeg også for å sjekke ståa. Ble en litt brå slutt på hagingen i høst. Men det ser iallefall ut til å være liv lage flere steder inntil sørveggen. :)

  SvarSlett
 3. Det er så fint å finne vårtegn i hagen=) Jeg synes nesten ikke det finnes bedre følelse enn det. Da vet man at det plutselig nærmer seg vår og glade dager. Det er nok litt vel mye snø her enda til å finne vårtegn, men håper snøen forsvinner om ikke så lenge. Fin søndag til deg. Vibeke=)

  SvarSlett
 4. Jadda, bare sitt der med snøklokker og aurikler dere. Jeg kan melde om at det ikke er hverken snøklokker eller aurikler hos meg på Eidsvoll. Vi har nemlig ganske mye snø vi må måke bort først.

  SvarSlett
 5. Vår...pfeyyyyt... vår er oppskrytt!
  Nei gi meg heller vinter, med tonnevis med snø, kuldegrader og skiføre helt til 17 mai!
  Jeg er ikke sjalu i det hele tatt...

  SvarSlett