onsdag 3. august 2016

Gammelt nytt


Det er ikke første gangen jeg forsøker meg på dette feltet i haven. Det ligger midt i, og det er litt håpløst at det ikke finner sin form.

Det går litt over stokk og stein - en Magnolia som ikke har hatt noen god blomstring på flere år er gravd opp og kastet - da ble det straks bedre plass. Sten er hentet i lageret ved porten og prøvelagt. Fort og galt. Men med litt flaks kan det fungere, denne gangen. Må ha duk under, litt vegg bak, og en aldri så liten problembekk der klipperen ligger..... Naiv optimist også på tampen av ferien...jeg har visst sagt det før! Det blir iallefall ikke ferdig om jeg ikke begynner ;-)

Forprosjektet har en lang rekke folk som må takkes. For fortausstener, for å flytte dem til haven, for å flytte dem i haven, for å grave frem småstener. Småstene har jeg faktisk trillet ned selv!  Hurra for alle!

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja. Veldig. Jeg har jo gitt opp her mange ganger ;-)

   Slett
 2. Det er gøy med sånne prosjekter i hagen, noen ganger blir det bra, andre ganger ikke, og så er det på an igjen. Ha en fortsatt fin helg,
  hilsen Ingeborg fra fruhaldshage

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stoppet helt opp. Det er en øm tå, det feltet der. Takk for oppmuntring!

   Slett
 3. Lykke til med prosjektet. Det må ofte litt prøving å feiling til før man blir fornøyd. Det er jo litt av det som er morsomt. Hilsen fra Liv

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja. Og takk! Inntil en viss grense, er det morsomt! Jeg forsøker igjen :-)

   Slett