mandag 9. juli 2012

Tusen takk


Travle Strandhushavedager. Noen dager er travle av aktiviteter, andre av passiviteter. Uansett har det ikke blitt tatt mye bilder.

I helgen har det vært en usannsynlig hyggelig feiring av en litt forsinket burstag. Jeg er griseheldig som har så mange flotte venner. Venner som i familie, gamle venner og havevenner, som var en kategorisering som virket en stund. Deretter var grensene visket ut, og jeg ser facebookvennskap opprettes på kryss og tvers.

Jeg kunne tatt bilder av den flotte kvelden vi hadde her på fredag etter en ganske arbeidssom dag. Med to FIAer (FlyddInnAssistent) ble mange oppgaver gjort. En innkjørt assistent kom til, og situasjonen var under kontroll!

Jeg kunne også tatt bilder av mer hektisk aktivitet utover lørdagen.Mange stemmer i aksjon. Eller haveinspeksjoner. Eller matlaging. Eller gaveutpakking. Eller da vi endelig kom igang med glass og bestikk. Men dette er 1: Minner jeg bærer med meg i indre bilder, eller 2: Bilder jeg får av andre som kanskje husket å bruke kamera

Nå, flere dager etterpå har jeg iallefall tatt bilder av de nydelige borddekorasjonene som ble gjestelaget! Etpartre stykker er gitt bort til naboer for nyting, men de resterende kommer her (tatt med et av de nye objektivene, ganske sent på kvelden):


 Tusen, tusen takk alle som var med å gjøre denne sommernatten uforglemmelig for meg !5 kommentarer:

 1. Hørtes ut som du fikk den feiringen du fortjente! Jeg er lei for at jeg ikke kunne komme, men husmor ferie kontoen ble tom etter Kiekeberg turen gitt..

  SvarSlett
 2. Gratulerer med en velfortjent feiring, Maria! Det er stas når venner dukker opp og gjør dagen minneverdig. Og for noen fantastisk flotte borddekorasjoner!
  Stor bursdagsklem!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen som var! Det hørtes ut som en flott feiring :-)

  SvarSlett
 4. Hei Maria,

  Takk for hyggelig kommentar til bildene mine. Når det gjelder Wild Edric, så har den vokst seg til en ca. 1,5 meter høy rose på to somre. Godt med hønsegjødsel i fjor gjorde susen.

  Jeg reiser på ferie til søndag - blir borte en uke. Så er jeg hjemme fra søndag til onsdag - da reiser jeg på nordisk rosetur til Island til mandagen etter.

  Får du til å komme en tur når jeg er hjemme - så er du selvfølgelig hjertelig velkommen!

  Hilsen fra Toril

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at jeg fikk være med! Vi er griseheldige som får være venn med deg.

  SvarSlett