lørdag 28. juli 2012

Energi etter regn

Her om dagen begynte jeg så smått å grave litt der det skal bli sump. I dag har det regnet tett, men det hindret ikke besøket mitt i å stå ute og grave. Grave og kjøre trillebårer med sandjord ned i haven. Imponerende innsats --- tusen takk! Sammen fikk vi frem mer gull - mer sten! De er trillet ned til trappen - der er det behov for mer mur.

Og med etpar ekstrahender fra en nabo, var 70-tallsbadekaret plutselig på plass bak hekken av dagliljer. Tusen takk!
 Presenningen som har ligger og drept gress siden i fjor høst er dratt til side, og det er helt ugressfritt nå. Og karet passet akkurat i hullet. Hullet er dypere enn karet, så det skal være mulig å slippe ut vannet, om det skulle bli nødvendig.Torvblokker er forsøksvis lagt opp som en mur - her må det mer tenking til - og kanskje litt forsøksvirksomhet. Kommer torvblokkmuren til å holde seg litt våt, tro?  Eller vil den tørke ut.  Viktig å vite, siden planen er å plante i den....


Her kommer det siste bildet - alle blokkene er stablet - noen bjerkestammer er satt opp, og presenningen er borte. Men kan man se det, når det er blitt så mørkt?  Sikkert ikke! 


Fortsettelse følger...   Kanskje ikke i morgen, siden det er haveinspirasjonstur til Skien på gang, men snart!

3 kommentarer:

 1. For et morsomt prosjekt. Gleder meg til å se resultatet :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Usynlig gjenbruk:-) (Iallefall når det blir ferdig...)

   Slett
 2. Utrolig morsomt! Tipper det kommer til å bli sååå fint!

  SvarSlett