tirsdag 27. april 2010

Jeg blogger ikke for tiden

Jeg er ikke sosial heller.
Og ikke går jeg tur med hunden, eller noen andre, for den saks skyld.
Huset ville ikke blitt prioritert på denne tiden uansett, så støv og det som verre er trenger jeg verken forklaringer eller unnskyldninger for.
Men normalt sett ville jeg laget middag en gang i blant, og vasket noen klær.   Men saken er at jeg ikke trenger andre klær enn det haven krever. De militære regnbuksene som kan trekkes utenpå hvasom helst! Gummistøvler. Hansker. Og t-skjorte eller tykk jakke avhengig av været. Kaffelattepauser er ikke avskaffet. Heldigvis!
Jeg tar bilder. Men ser ikke på dem. Det er mest “før”-bilder, naturlig nok. De “etter”-bildene jeg har, er bildene fra den raserte haven på Høybråten. Etterhavebilder. To dager i forrige uke ble brukt til å tømme den for planter. Det skulle graves rundt huset, og resten skulle planeres. Trist og bra på samme tid. Haven finnes ikke mer. Men jeg fikk med meg enorme mengder planter. Og fikk uvurderlig hjelp av havevenner som stakk en hjelpende spade frem på null varsel. Jeg er overveldet og veldig taknemlig. TUSEN, TUSEN TAKK! 
DSC_0424
DSC_0423
DSC_0470
DSC_0451   DSC_0431
Vi var flere enn det bildene viser. Det var flere kasser enn det bildene viser. Flere poser. Flere hengere, og flere biler. Og taksteinen haglet.  Jeg håper de plantene som kom til andre hjem enn mitt har det bra. De som endte på sentralanstalten på nordsiden av Strandhuset har det vel omtrent som uheldige barnehjemsbarn på 50-tallet. Men de er i ferd med å reddes. Et ventebed på 3 x 7 meter er nesten fullt – og det gjenstår på 26 kasser. Pluss busker og trær. Pluss to fullstappede pallekarmer med roser. 50 roser, kanskje. Eller 60…
Kommer du på disse trakter, stikk gjerne innom. Jeg trenger pauser ;-))

6 kommentarer:

 1. Wow! For et prosjekt! Men dette blir nok bra når ventetiden er over og u på ny kan plante i nye bed...
  Hilde

  SvarSlett
 2. Hei nå kom jeg på at jeg ville blogge fra Strandhuset.Se blogg.
  Godt når de 24 kassene er tomme.!!!!
  Mye arbeid men det blir flotte planter til hagen din.

  SvarSlett
 3. Jeg tror nesten jeg må ta meg en tur en ettermiddag for å beskue plantelasset og prosjektene dine. Godt du fikk med deg mye av plantene fra gamlehagen. Håper det meste overlever.

  SvarSlett
 4. Jeg synes det virker som om du har gode grunner til verken å gå turer,lage middag eller være sosial. Ikke slit deg ut, nå.

  SvarSlett
 5. Huff, de nye eierne er nok ikke så hageinteresserte, nei... Bra du fikk med deg så mye, du stiller jo bittelittegranne sterkere nå enn sist du startet med ny hage. ;-)

  SvarSlett
 6. Selv om det er litt stresset, er jeg tross at fornøyd med den fraværende interessen hos husets nye beboere. Det er som du sier Inger Karin - det er noe helt annet å starte en have med masse planter. Digging start - heter det kanskje ;-)
  Veldig flott med bildene dine, Mario. Særlig når jeg er så treg med å legge ut selv. Men det er jo ikke første gangen du er bildehjelpsom. Og sikkert ikke siste heller..
  Selv med ekstra spade og greip i haven, er det ingen utslitt-tendenser her, Sigrid. Har omsider lært, trur eg!
  Velkommen skal du være, Trine. Her er gode muligheter for å bruke hagegalblokket - det som ser hva som skal komme og ikke hva det er ...
  Jeg håper den tiden kommer snart, Hilde! Veldig snart!!

  SvarSlett