fredag 24. mars 2017

Duppeditter med oversikt

Det var sommer
Det forrige 0-punktet
Etter at huset var renovert versjon 1.0
Litt depressiv stemning

Men det var sommer
så det var ikke så plagsomt
at det ikke var tett for verken vått eller vind.

Det var jo sommer
og jeg hadde besøk
Besøket hadde drone!

Det var en skikkelig plasseringsøvelse
Jeg innså at jeg bor i et uendelig boligfelt
Og at jeg er den mest havegale av oss alle
Kanskje
Det kan jo bare være sentreringenDette er altså Steinsnes. Tidligere arbeiderstrøk, nå sjønært og attraktivt. I utgangspunktet store tomter og rette linjer - som gradvis er fortettet og nå har hus i alle mulige stilarter fra 1920 til 2017. En perle!  Småbyperle, med alt det innebærer.


Samme bilde som jeg tar nesten hver dag - bare litt lenger opp. Bastøya og PalmesypressenSeiler noen forbi - med veldig høy mast - ser det sånn ut. Det er langgrunt - men med kajakk kommer man inn. Om man har lest tidevannstabellen.Alle mine terrasser.... Det er umulig å bare se og nyte.  Lagerplassen i nord er jo nesten like stor som skogen i syd. Hortens minste skog - kanskje Vestfolds minste? Den digre "busken" nedenfor kajakkene er jordskokk....   - jeg ser det som er gjort noe mer med siden bildene ble tatt- men mest det som ennå står uferdig. Det er hentet glass til drivhuset. Det er hentet wire til 2 etasjeterrassene. Det er kjøpt UVfilter til dammen. Det går bra. Skjerpings!


Tusen tusen takk til besøket med drone som lagde en kjempemappe med bilder jeg ikke kan ta selv. Det er et visst behov for oppdateringer. Bare sier det :-)

Nå kommer den syvende sommersesongen.
Den første gikk med til å fjerne det jeg ikke ville ha i haven. De to siste har gått med til byggekaos.
Kanskje dette blir den femte egentlige havesommeren?

Det blir uansett sommer! 
Og deilig. 
DrømmeStrandhuset mitt!

8 kommentarer:

 1. Så artig å se hagen fra et annet perspektiv! Ser du har fått plass til mye, og det ser veldig gjennomtenkt ut alt sammen.
  Takk for titten, og god helg til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Krepsemor. Grovplanen er der - men utover det er det ikke så mye gjennomtenkt som jeg kunne ønske meg. men det er jo jo tid til å endre etterhver. Nå har jeg iallefall oversikt - bokstavlig talt!

   Slett
 2. Spennende hva teknikk kan få til i dag. Flotte bilder!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er moro med duppeditter - men jeg holder meg til verktøyduppeditter selv. Og da er det jo bra at andre prioriterer annerledes ;-)

   Slett
 3. Så morsom å se hus og hage i fugleperspektiv :-)) Kanskje jeg må ut og handle meg en drone :-D Kjente at jeg lengter etter sol og sommer! God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, er det noen som skulle ha drone, var det deg. Enda mer spennende bilder ;-)

   Slett
 4. Utrolig stilig - jeg vil også ha besøk av noen med drone :))

  SvarSlett