mandag 8. juni 2015

2016 dager

I dag var ble det alvor. Det er 2016 dager siden huset ble mitt, og endelig begynte kledningen å falle fra sydveggen. Sist jeg kjøpte hus, tok det ca. fem timer før veggene falt inne i huset og vi måtte vekke en ukjent nabo og låne verkstedjekk for at badet ikke skulle falle ned i kjøkkenet. 

Og det handler verken om tålmodighet eller ettertenksomhet. Bare en serie uflakser. Men nå er det igang. 
Sikkert. Sant. På helt alvor!   

Jeg har sittet nederst i skogen, i Shortiahullet, og luket i dag. Passe rolig jobb, og veldig passe plassering. Stilaset ble bygget, og den ene snekkeren forsvant mens den andre startet å fjerne panel.  Jeg tok meg av fjernkontrollen og drømmene.

Utpå tidligkvelden tok de kvelden, og overlot åstedet til meg. Med stilas og det hele. Jeg kunne selvfølgelig ikke dy meg, og klatret forsiktig opp på nivå en. Det er ca. en meter under der annenetasjeterrassen vil komme. Bildet er fra nivå to - midt på soveromsvinduet. Det er en fantastisk utsikt. Både over vannet og over haven. 

Jeg tror jeg skal kunne venne meg til dette. En helt ny vinkel - veldig morsomt. Det er ikke sånn jeg forestilte meg det. Krevende med tilgang til fasiten - noen opplagte rettinger må til - etterhvert. 

Dette blir den mest spennende sommeren i Strandhusets historie. (I sterk konkurranse med en helg i mai 2011  med minigraver)
10 kommentarer:

 1. For et vakkert og personlig paradis du har skapt på disse 2016 dagene! Helt utrolig. All ære til deg. Her har du lagt ned mye sjel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, jannibele :-) Mye sjel og mange, mange halvtimer ;-) Det er moro når det er kommet så langt at man ser hvordan ting vokser seg til.

   Slett
 2. Fantastisk utsikt og hage.

  SvarSlett
 3. Morsomt med fugleperspektiv :) Skal si du har lagt mye innhold til hagen på de dagene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, morsomt - og litt frustrerende. Enda en vinkel der ting skal stemme...

   Slett
 4. Herlig utsikt du har Maria! Og så fint du har fått det i hagen. Nå kan jeg tenke meg du går noen spennende tider i møte :-D Håper huset blir akkurat slik du forestilte deg det - og at ting "går på skinner" under hele ombyggingen.
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlett
 5. Lykke til=) Dette blir superspennende=) Vibeke

  SvarSlett
 6. Så spennende å få se det hele fra en helt ny vinkel. Nydelig hage og utsikt. Dette blir spennende, lykke til :-)

  SvarSlett