mandag 3. februar 2014

Noen vinterhavespørsmål

Kan man ha hjemlengsel når man er hjemme?


Kan man savne september når det er midt i skisesongen?


Kan roser på hell vekke havegleden?


Kan man ikke bare ta med en kaffelatte og gå ut, da?


11 kommentarer:

 1. Ja på alt ;-) Selv om jeg nok heller ville savne mai/juni enn september. I september er liksom alt på hell, mens i mai har vi en evithet av tid foran oss i hagen :-)

  SvarSlett
 2. Forventer du et svar eller to? Da må jeg nok skuffe deg :-) Alt er relativt.. Vi får hjemlengsel når vi står på toppen av bakken opp fra huset :-) Og september er jo klart en fin måned, men vi vil ikke bytte den mot vårmånedene vi har foran oss :-) God uke!

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg til april og mai mer enn å savne september

  SvarSlett
 4. Jo det kan man :) Eller man kan sitte inne og nyte varmen fra ovnen mens man blar i bildearkivet ;)

  SvarSlett
 5. Klart vi savner alt sammen, og det klør i såfingrene allerede :) (Jeg HAR sådd, ja)
  Her har vi ikke snø, og vi har plussgrader. I går kom en liten regnskur. Jeg ser at det begynner å komme krokus i bedet ved døren, og får lyst til å ruske litt der......Jaja, vi får vel snø!!!

  SvarSlett
 6. Jeg savner i hvert fall å holde på i hagen nå om vinteren :-) Men er nok mest glad i våren og forsommeren. Da har vi alt det gode fortsatt foran oss! ;-)
  Ha en fortsatt fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 7. Living and gardening here on the shores of Lake Michigan in USA, I had to visit your blog to see the Beach House. Nice to see your blog today. JC

  SvarSlett
 8. Ja, på alle spørsmålene. Jeg savner også september… og april, mai, juni, juli og august!!!=) God helg når den tid kommer=) Vibeke

  SvarSlett