mandag 25. november 2013

Inspirerende bok om jul. Eller om vinter.

Det er ikke min sterkeste side, dette med pynting.

Når energien er begrenset, og Finn-avhengighet og det generelle samlegenet er velutviklet, blir det endel lagerbehov rett ved bilen. Det er ofte det samme stedet som skulle vært vinterpyntet. Og så blir det fullt av rot i stedet. Innimellom forsøker jeg å rydde i rotet. Men det er sjelden varig.
Nå er det noen kranser på trappene, så noe kan bli fint.

I går fikk jeg låne en bok. Om jul, står det på den. Men den er ikke egentlig om jul. Den er om å ha det fint. Inni seg. Det er jo det som teller. Men også utenpå og utenfor. Se på pene ting, bli inspirert til å pynte litt. Og den er noe så sjeldent som en utfordrende pyntebok! Jeg tror det er den første i sitt slag!

Gamle ideer i nye former. Opplegg til selvtenking. Virkelig en lærebok i å la seg inspirere til å tenke nye tanker. Ok, ok, det ble mange gjentagelser. Men jeg er litt opphauset!  Den er fryktelig fin, boken. Det er ikke prikker nok på terningene jeg har! Og bildene er til å drømme seg bort i. Fotografer er fine saker! Synd at den må leveres tilbake imorgen. Jeg må nok en tur i en nettbokhandel og skaffe min egen!

AdLibris: 340.-
Gyldendal: 389.-
Den er nok på mitt lokale bibliotek - kanskje på ditt også.

Jeg har tatt meg den frihet å ta bilde av et bilde i boken. Bilde av en stor julestjerne. Jeg hoppet i stolen da jeg så det. Er det ikke FIIINT?Kjipt at det er mørkt og kaldt ute nå. For jeg har en liten stabel med laaange hasselgrener. De er kanskje 3 meter lange. I morgen skal de bli julestjerne. Det er iallefall planen.


8 kommentarer:

 1. Så bra at du synes boken er god Maria! Jeg er jo helt enig med deg, en veldig inspirerende bok :D

  SvarSlett
 2. Håper den kan være med i kveld og leveres etterpå...

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal sjekke med utlåneren. Anne er kanskje overtalbar ;-)

   Slett
  2. Annes bibliotek fillial Horten gir herved tredagers utreisepass for både God jul og Claus Dalbys nyeste bok om hvite hager, om det skulle være interesse for det :)

   Slett
  3. Så fint, bibliotekAnne - tusen takk! Jeg putter skattene i bilen, så kan dere bare glede dere til i kveld, Mari Anne og Lin og allesammen :-)

   (Skulle du gå tom for bøker, er det noen til deg i hyllen her, Anne)

   Slett
 3. Så hyggelig at du liker den! Og tusen takk for at du skriver så fint! Ble både rørt og glad nå. Fin start på en tirsdag! May :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei bokskriverMay! Det var en hyggelig og overraskende kommentar. Tillykke med et flott bidrag til en levelig førjulstid. Jeg skal sjekke ut de andre bøkene dine *krysser fingrene for at de også er like fine* Maria

   Slett