lørdag 17. november 2012

Innredningsdilemma

Skriv litt om hvilke funksjoner du ønsker i rommene. Noe sånt, sa arkitekten. Og siden har jeg forsøkt å sette spørsmålstegn ved alle mine sannheter.

En av de store sannhetene er at jeg aldri bruker sofaen. Ikke har jeg TV. Gjestene  mine har måttet sitte rundt spisebordet. Sofaen har stått i stuens minst attraktive krok, innmurt av et lite bord og en stor stabel uteputer.

Når alle møblene likevel måtte flyttes for at sommeren skulle bli vasket ut, tenkte jeg at jeg kunne gjøre et forsøk på å la sofaen spille førstefiolin en stund. Nå troner den med langsiden mot utsiktsvinduet. Det lille, lekre sofabordet kommer til sin rett, og de store stolene svømmer nærmest vinduet. Nå er det spisebordet som frister tilværelsen i Dødens krok. Heretter er det bare én middagsgjest som kan nye utsikten. Men til gjengjeld er det knapt noen utsikt etter klokken fire for tiden.

Det blir spennende å se hvordan bruken blir. Nå sitter jeg i den innerste sofakroken, med PCen i fanget. Ikke helt overbevist, men jeg får gi det noen uker. Og se hva som kommer av reaksjoner4 kommentarer:

 1. Veldig hyggelig stue. Jeg ville nok foretrukket utsikt fra sofaen.

  SvarSlett
 2. Før- og etterbilder er alltid artig!

  SvarSlett
 3. Sofa med laptop er min yndlingshobby når jeg ikke lager mat eller hager! Spisestuebord er vel og bra, men en god sofakrok med tepper og puter er utrolig godt når man er helt alene.

  SvarSlett
 4. Det ble fint :) Utrolig flott billedkunst du har på veggen. Sofaen her er også ubrukt etter 4 år. Synd man aldri får kjøpt ny da den jeg har ikke vil bli det minste sliten.

  SvarSlett