søndag 11. november 2012

Del 2


Vinterpynt
Skrot
Brukthandel
Utstilling
Velkommen hit
Skatter
VariabeltJeg fikk hjelp i dag. Det var veldig velkomment, og resulterte i at gjerdet mellom forhaven og sydsiden kunne fullføres. En rull kastanjegjerde måtte deles - og skjøtes sammen med det som har stått siden i sommer. Hullet i gjerde et tydelig på dette bildet.


Endelig!  Tusen, tusen takk for strekk-, holde-, banke- og lirkejobb!
Resten av rullen er satt opp som en midlertidig kant for tant og fjas på sydsiden av døren. Vi kom godt i vei tant- og fjasing også. Det mangler litt farger og noen lure lysløsninger. Elektrisk er kanskje bedre enn levende flammer - det blåser altfor mye her til å ha lys uten egne metallhus, iallefall. Den nydelige lykten fra I Gros Hage kom endelig til sin rett sammen med pottene i mørk- og lys grønn. Jeg har siklet på dem hele sesongen, og kom over en stabel til nesten ingen penger tidligere i uken.
Det var ikke til å unngå - pynten på nordsiden av inngangsdøren måtte flyttes og ordnes litt på den også. Jeg synes det ble litt bedre. Så får vi se hvor lenge det får stå før neste revisjon.


Dagen er slutt
Det verker i kroppen
Støvlene skammer seg ikke
over å stå på trappen.

Halvor Roll, fra samlingen En neve lys 19861 kommentar:

  1. Hjelpe meg, for en forandring det ble, å så utrolig flott, Er ikke i tvil om at høsten er kommet til deg, Spennende, artig, dekorativt ble det.

    Klem Tove kristin

    SvarSlett