lørdag 19. mai 2012

Mer dam, mer vannIdyll i dag - sol, svaner, skarver og seilbåt. Akkurat ferdig med å legge stener som dekker damduken foran haugen. En bit ved lønnen gjenstår, men den kan jeg ikke få gjort noe med før bekken er på plass.


Førbildet - med vind og stenhauger.  For de spesielt interesserte: Dammen er litt mindre på dette bildet. Lønnen er ikke fullt så rød. Tulipanene har ikke sprunget ut.


Det går urimelig fort mot sommerfarger i haven nå i slutten av mai. Én uke til - så er det utgravningsjubileum.9 kommentarer:

 1. Takk for inspirerende innblikk i tingenes tilstand ved Strandhuset. Tema vann: Sjø, dam og.....bekk!!! Vakkert, gir fred i sjelen.

  SvarSlett
 2. Nydelig :O)

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 3. Vakkert..:)God helg fra Humlehagen!:)

  SvarSlett
 4. Åhhhh så fint det blir!!!

  SvarSlett
 5. Å for en arbeidslyst du har!
  Jeg lurte litt på forrige innlegg, om du allerede hadde nytt prosjekt på gang - for det var da ikke lenge siden du hadde en ferdig dam. Ble den for liten? Dette ser ut til å kunne bli en ny Hortensattraksjon i tillegg til kanalen, men du må vel stoppe ved havegjerdet.
  Igår kikket jeg forresten igjennom Gjengangerens 17.mai-bilder, sett FRA toget. Ble du også fanget opp? Forresten så jeg et dekorativt tre på et av bildene, kanskje du drar kjensel på det? (bilde 16 i første sekvens med foto fra toget)

  SvarSlett
 6. Hei! Her var det hyggelig og titte innom. Mye inspirasjon for oss med litt grønne fingrer.

  SvarSlett
 7. Så fint det blir da! Leser meg tilbake på bloggen din og forstår du har flyttet fra et hus med dam, bekk etc. Forstår godt du gjerne vil ha det i din nye hage. Nydelig med havet som bakgrunn.
  God pinse ønskes deg, Maria.

  SvarSlett
 8. Wow, for noen flotte bilder du har tatt! Jeg simpelthen elsker det nest siste bildet av dammen og beplantningen rundt! Nydelig! Synd å gå glipp av flott blomstring, ja! Og irisene! Herlighet! Flott dikt, forresten, det var ganske beskrivende for enkelte dager!
  Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  SvarSlett