onsdag 12. april 2017

De mange prosjekters påske

Påske med kamp på mange fronter!

Det en terrasse som ikke har gulv. Det går jo ikke an å leve med for en terrassedronning som meg. I går og i dag er det kjøpt og målt og båret og regnet og saget etter alle kunstens regler, og innkjøpt sønn har gjort en kjempejobb!  Hurra!

Han avsluttet med å trekke opp bord og to stoler - blir det flere som vil inspisere den nå litt mer moderate fremdriften, kan det bæres opp flere. Enda en aller fineste plassen.Det som skulle være jobben disse dagene, er grundig nedgradert.  Men det er mindre skvallerkål nå. Nesten tømt i kantene. Spar opp og kjører vekk røtter og infisert jord.Jeg har også disse to ikke helt diskrete jordhaugene, som skal spres ut i haven. Det er bare så mange barer først. Luking, i klartekst. Når bed har stått uten skikkelig tilsyn i to sesonger, er det rotugress så det holder! Så det tar sin tid. Men blir det veldig mye fint vær, og mer enn normal energitilgang, kan det hede jorden som endte helt ute i veien, iallefall kan settes i arbeid i et passende bed.  Det var bare den lukingen!


Det er slett ikke verst - og kjedelig får det ingen sjanse til å bli.

God påske - jobbepåske!

7 kommentarer:

 1. Det er godt å ha litt å drive med Maria, for ellers hadde vi nok kjedet oss ;)
  Det blir nok en flott veranda!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, håper den kommer med sol... Nå er det temmelig vått og ikke særlig fristene å finne frem sag og drill. Kanskje klippe roser i stedet? Håper det bare kom som regn hos deg også.

   Slett
 2. Hei. For en flott veranda dere får. Jeg tror vi hadde kjedet oss som bare det hvis vi ikke hadde hatt noe å holde på med. Tror du ikke? Ønsker deg en god påske.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er kanskje mulig, men ganske vanskelig, å kjede seg når man er havefrelst. Det er alltid noe å foreta seg - stort eller lite :-) God havepåske!

   Slett
 3. dette blir bare sååå flott,maria!
  Tenker på sommerkveldene her...blir favorittplassen dette:)
  God påske:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, på en stille sommerkveld - kan klare å forestille meg det ;-)

   Slett
 4. Jeg blir helt stum over _den_ utsikten du har. Herlighet så fint det blir. Applaus til deg og sønnen :)

  SvarSlett