tirsdag 15. juli 2014

Ventepølse

Godt og greit. Deilig når du er sulten. Ventepølsene er ferdige lenge før den egentlige middagen. Kjøttet. Fisken. Grønnsakene. 

Så også ventepølseliljen. Den eneste som er ferdig, i den forstand at den er tilgjengelig på bilde. PCen er syk, og jeg husker ikke navnet på bildebehandlingsprogrammet jeg bruker så det er klønete på ekstraPCen. Men altså - liljene er på vei. Mange i full blomst, og masser av knopper. Masser!



Den skulle vært lagt inn med duft!

7 kommentarer:

  1. Svar
    1. Takker og bukker, hilsen liljene :-)

      Slett
  2. Svar
    1. Ja, det synes jeg også. De er voldsomme, særlig de doble, men til gjengjeld varer de jo ikke så lenge i varmen.

      Slett
  3. Jeg liker dette blogginnlegget. Det var flott å lese den

    SvarSlett
  4. Vakker farge på en vakker lilje. Har selv bare dagliljer enda i min hage men ønsker meg flere liljer etter hvert.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det anbefaler jeg! De gjør virkelig mye utav seg, liljene. Og de er greie å importere :-)

      Slett