mandag 14. desember 2015

Ende-lig. Nesten.


Det går sakte mot en ende. På snekkerjobben, på tålmodigheten, på høsten og på det mest kritiske: ME-energien.

Takstein er på plass. Igjen. Den var på plass en stund, men så kom blekkenslageren, og derved var det en periode uten mønepanner og med litt uryddig tak. Men nå er det visst klart. Stort hurraa! Nå er alle smådetaljene som er vanskelig å se mangler, kommet på plass. De siste listene, avslutningene, blekkene. På huset. Og noe litt underlig som må diskuteres i morgen. Det er ikke med nedløpene jeg forventer kreativitet..  På Caelum er det litt jobb igjen - presenningen ligger beskyttende over og bakser fælt når det blåser. Men det er lovet tett før jul der også. Det er fire dager igjen.

Til mitt inne-prosjekt er det kommet dører. De ligger på hengeren. Åtte fine ting å ha. Ikke akkurat de jeg drømte om, men tett på. Tror de blir fine. Ikke en buet list! Dagens prosjekt er å få dem inn. Neste er å sette inn den aller første i soveromsdøråpningen. Det er neppe i dag.

Et hus i nabolaget er til salgs og jeg har rappet oversiktsbildet fra prospektet. Bildet er tatt for en del uker siden, før vinduene kom. Det var litt synd, for denne vinkelen får jeg ikke tatt nye bilder fra. Dagens konkurranse: Hvilken have er hagegalhaven?


12 kommentarer:

 1. Kan du gi et hint? Det der var veeeldig vanskelig gjetting. He he he. Artig å se det ovenfra.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, hva skal jeg si.... Litt lite plen?

   Slett
 2. Ja, hint må til!
  Huset er ikke til å kjenne igjen. Gratulerer med nesten overstått :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det håper jeg ikke! Selv om husformen er beholdt :-)

   Slett
 3. Jeg gætter, det er haven, der ER en have :-) <3

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at jeg får være med på denne vidunderlige ferden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er veldig, veldig fint å ha dere å dele med! Hurra :-)

   Slett
 5. Hehe ja det var vanskelig å gjette du :D skulle vært millionær så hadde jeg lett knabba huset til salgs. Det er en flott plass å bo. Det ser knallbra ut. så artig å følge med Mara. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er noen optimistiske prisforlangende her for tiden. Jeg tror ikke de får det de drømmer om, alle sammen. Horten er tross alt en liten by med usikker togstasjon. Godt du klarte å plassere meg - men du har jo jukset ;-)

   Slett
 6. Neste desember vil du se tilbake på denne prosessen med litt undring: "Ja, det var slitsom, men jeg klarte det."

  Det er et fantastisk sted du har. Hvis ikke det allerede ligger skråfoto på 1881 fra ditt område så vil det komme etterhvert. Det er klart at de bildene vil bli oppdatert etterhvert. Her i vårt område tas det flyfoto nesten annenhvert år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du har rett i dine spådommer, Åshild! En annen mulighet er jo at "---og enda er det ikke ferdig noe sted..." Jeg satser på deg!

   Skråfoto skal jeg titte etter- de hadde jeg helt glemt. Lurt :-)

   Slett