mandag 18. juni 2012

Kveldssol

Overraskende kom det litt sol i kveldingen. Radaren på Yr viste i ettermiddag et meganedbørfelt, så jeg hadde gitt helt opp. Det er riktignok ikke overskudd til den planterunden jeg kunne ønsket meg, men det er nydelig å stå på verandaen å se en våt have som gror så det høres.


Sol på stemødrekrukken
Den kom heldigvis med en blomst til, Iris Black is Black, som Delphi plukket her litt tidligere.  havens absolutte primadonna!10 kommentarer:

 1. Den irisen var da bare helt rå!

  SvarSlett
 2. Gosh, den var berre lekker! =D
  Noen dager holder det rett og slett med å titte utover "riket" i hagen =) Nærbildene kan man ta en annen dag :)

  SvarSlett
 3. Jeg må bare innrømme det! Det var fint du kom med litt mat til oss. Det finnes sikkert tusenvis av blogger om blommer og hageliv, den ene heftigere og mettere enn den andre. Jeg klarer meg fint med de to-tre som gir meg ro. Litt utover min egen hage og mine vante hagetanker. Dette stedet ditt inneholder de store ro-ene. Den Irisen er , ja, finnes det ord? Den er. Fortsett slik!

  SvarSlett
 4. Da er kanskje Delphi tilgitt og tatt inn i varmen igjen? Du har fått til så flott hage på så kort tid. Nå er det kanskje tiden for å sitte ned og nyte.

  SvarSlett
 5. Et fantastisk skue den irisen.

  SvarSlett
 6. Nydelig iris! Det navnet må jeg notere meg bak øret.

  SvarSlett
 7. Flott iris! Fikk ikke med meg historien om plukking, men satser på at det var planlagt plukking :D I alle fall, nyt bonusblomsten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Delphis plukking var et schaeferbyks i feil bed! Hun sto ikke høyt i kurs da, nei. Men til almen beroligelse- hun er tatt til nåde. Enn så lenge!

   Slett
  2. Delphi: Noen ganger -noen få ganger,Maria, bykser jeg litt feil. Det er ikke bestandig lett å springe litt for nær alle disse blomstene dine. Men jeg synes de er pene også! Du får bære over med meg - så skal jeg gjøre det samme med deg. Ta meg i labben - så er vi like fine samarbeidspartnere - du og jeg

   Slett